avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am avut doua joburi pana la 31.01.2025, la primul job ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am avut doua joburi pana la 31.01.2025, la primul job am avut functia de baza ...

Buna ziua, Cu deferenta rog un raspuns oficial, am avut doua joburi pana la 31,01,2025, la primul job am avut functia de baza program partial 6 ore, la data mai sus amintita angajatorul a inchis Punctul de Lucru, a.i. am ramas doar cu cel deal doilea job unde si aici aveam contract partial pe 6 ore. In luna ian am facut adresa oficiala de preluarea a functiei de baza si trecerea la program de 8 ore, nu am primit nici un raspuns nici pana astazi. Mentionez ca am revenit asupra acestei adrese de mai multe ori, in total insumandu se un nr. 4 adrese oficiale. Care este calea legala de a intra in program de opt ore !? Multumesc anticipat,Cu stima !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 10 Mai 2025
Modificarea duratei timpului de munca cu acordul angajatorului..nu aveti cum sa-l obligati sa accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand ai 2 joburi Andra2014 Andra2014 buna ziua sunt angajata in 2 firme si din anumite motive medicale am solicitat celui de al doi lea angajator unde am un part time sa imi modifice pentru luna ... (vezi toată discuția)
Sunt in urmatoarea situatie si nu gasesc un raspuns clar nicaieri. ... Cristian.alda Cristian.alda Sunt in urmatoarea situatie si nu gasesc un raspuns clar nicaieri. Sotia este insarcinata in 6 luni, are un job de 4 ani dar cu norma de 6 ore. Si un job de ... (vezi toată discuția)