avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Aș dori să știu care ar fi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Aș dori să știu care ar fi consecințele în cazul ...

Bună ziua. Aș dori să știu care ar fi consecințele în cazul în care nu am depus cerere de suspendare a indemnizației de creștere copil respectiv alocație ? Nu am găsit nicăieri informația.
Cel mai recent răspuns: Zuzu_su , utilizator 08:51, 12 Mai 2025
Suspendare pentru ce?
În cazul schimbării reședinței în altă țară se suspendă dreptul la indemnizație și alocație. Dacă eu nu am depus niciun fel de cerere de suspendare, se suspendă pur și simplu sau există consecințe dpdv legal ca nu am anunțat ?
In situatia in care se constata acest lucru, vi se va pune in vedere sa restituiti cuantumul indemnizatiei primite.
Mulțumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

In situatia in care se constata acest lucru, vi se va pune in vedere sa restituiti cuantumul indemnizatiei primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de lauzie, indemnizatia de crestere a copilului si alocatia manifestus manifestus Va retin atentia cu urmatoarea situatie pentru care as vrea daca se poate o explicatie cat mai clara, mai mult un ajutor dpdv juridic. Am nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Care sunt sansele sa pierd ccc daca vreau sa lucrez in strainatate cu contract de munca? maryus2y maryus2y Buna ziua. Ma poate ajuta cineva la aceasta problema. Mai am un an de CCC din doi ani si as vrea sa plec in strainatate sa lucrez acolo cu contract de munca? ... (vezi toată discuția)
Plasare cic de la un parinte la altul e posibil? adinamiia adinamiia buna ziua am cateva intrebari beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului din iulie 2010 problema e ca pe 20 ianuarie a.c sotul a depus ... (vezi toată discuția)