avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, am și eu o problemă și nu știu ce sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, am și eu o problemă și nu știu ce sa fac,am înscris ...

Salutare, am și eu o problemă și nu știu ce sa fac,am înscris o mașină pe numele meu în cartea mașinii e trecută culoarea alb auriu,când mi au dat dovada pentru certificat în culoare scrie doar alb..o sa am probleme dacă ma oprește polița, în certificat va scrie alt auriu..sau măcar sa menționeze ca asa este...mașina e aurie, nh are pic de alb

Alte discuții în legătură

Auto culoare neomologata rar alexandra31 alexandra31 Buna ziua am si eu o problema De curand am achizitionat o masina de pe un site de vanzari de la o persoana fizica Ne-am vazut mmi-a placut masina in special ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în ... mradrian mradrian Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în talon. Va salut! Am schimbat culoarea mașinii, însă nu m-am dus și la RAR sa o trec în ... (vezi toată discuția)