avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca bonusul nu e specificat in contractul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca bonusul nu e specificat in contractul de munca ...

Buna ziua,

Daca bonusul nu e specificat in contractul de munca dar mi se vireaza lunar prin banca , atunci obligatoriu se vor plati taxe si impozite pentru mine exact ca si pentru salariul de baza trecut in contract?
Daca acest bonus nu este mentionat in contract ar putea angajatorul oricand sa nu-l mai vireze? Poate plati acest bonus numai prin banca, nu si numerar tocmai pentru ca nu este mentionat in contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 11 Mai 2025
Este posibil sa plateasca , dar este posibil sa nu plateasca taxele pentru acel bonus ..puteti verifica .

Da, angajatorul poate inceta plata acestuia oricand avand in vedere ca nu este stipulat in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E ilegal sa primesti mai multi bani decat in contractul de munca ? RoberttB RoberttB Va salut! Un angajator vrea sa incheiem un contract de munca cu salariul minim, dar el sa imi vireze in cont mai mult de atat. Intrebarea mea este daca e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare în legătură cu contractul ... sorin97 sorin97 Buna ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul de munca. Eu am negociat cu angajatorul un salariu net de 4700 lei. Și pe fluturașul de ... (vezi toată discuția)
Am gresit la intocmirea contractului de munca Gabriela-B Gabriela-B Buna ziua, La cateva luni de la intocmirea unui contract de munca am realizat ca din greseala am lasat o clauza in plus in contractul angajatului (am ... (vezi toată discuția)