avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva carte de munca TAGCM Constanta Brigada a-4 -a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva carte de munca TAGCM Constanta Brigada a-4 -a perioada ...

Arhiva carte de munca TAGCM Constanta Brigada a-4 -a perioada 1986 - 1989 intrucit la cluj nu se regaseste nimic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 11 Mai 2025
1. Societatea COMCM S.A. Constanţa a luat fiinţă în anul 1991 prin desprinderea din fostul Trust de Construcţii Locale Constanţa (T.A.G.C.M.), în conformitate cu Decizia Consiliului Judeţean Constanţa nr.703/14 dec. 1990.

2. "|În perioada septembrie 1989- ianuarie 1993 am lucrat la o firmă de construcții TAGCM-Constanța, în anul 1991 ș-a redenumit S.C Record S.A. .."
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Verificati la ONRC ce s-a intamplat cu aceste societati si cine este lichidatorul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 ... Dmihaita Dmihaita Bună ziua. Am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 la TAGCM Constanta( Trustul Antrepriza Constructii si Montaj Constanta, fara a poseda carte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . mă numesc timandi sorin. În perioada septembrie ... timix timix Bună ziua . Mă numesc Timandi Sorin. În perioada septembrie 1989- ianuarie 1993 am lucrat la o firmă de construcții TAGCM-Constanța, în anul 1991 ș-a ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)