avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am lucrat in perioada martie 1986 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 ...

Bună ziua. Am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 la TAGCM Constanta( Trustul Antrepriza Constructii si Montaj Constanta, fara a poseda carte de munca. Daca stie cineva unde as putea sa ma interesez adica la ce arhive intrucit la arhivele Transilvania SRL dupa ce mi sa cerut o taxa destul de maricica vin cu raspunsul ca la dumnealor nu se gaseste nimic si sa incerc la alte arhive. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:48, 29 Martie 2025
TAGCM- Constanța, în anul 1990 și-a schimbat numele în Record. S.A.

Intrebati
fie aici
[ link extern ] /

fie la ONRC cine a fost lichidatorul societatii pentru a va spune unde s-ar afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva carte de munca tagcm constanta brigada a-4 -a perioada ... Dmihaita Dmihaita Arhiva carte de munca TAGCM Constanta Brigada a-4 -a perioada 1986 - 1989 intrucit la cluj nu se regaseste nimic (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)