avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un avocat se poate ocupa de doua dosare concomitent , ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un avocat se poate ocupa de doua dosare concomitent , pentru ...

Un avocat se poate ocupa de doua dosare concomitent , pentru aceeasi persoana , respectiv un caz penal si unul civil ?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 16:05, 28 Iunie 2025
Se poate ocupa și de 3 dosare în același timp.
Daca a învățat mult poate iar dacă a învățat mai puțin se ocupa doar de o ramura de drept.

București 2025
Multumesc !
Pot deschide proces civil in Arad , daca locuiesc in alta localitate ? .... din Arad e avocatul ,si evident ca i-ar fi mai usor cu deplasarea
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2025
Luminita-Sufletel, utilizator
Puteti angaja avocat din orice localitate pentru orice localitate din România dar cu condiția ca sesizarea instanței sa se facă conform legii și sa fie o instanță competenta.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc !
In urma unei sentinte civile , sunt de platit cheltuielile de judecata , dar in sentinta nu e specificat termenul si modul de plata .
- Cum se poate efectua aceasta plata si in ce termeni ?
- Daca se deschide un dosar de executare silita , pentru suma in cauza ( 1000 lei ) , in prima faza se stabileste un termen de plata , sau se trece direct la blocarea conturilor bancare ?
- Sa presupunem ca ei au deschis deja dosarul de executare silita , dar nu am cunostinta de acest fapt , dar pana sa primesc instiintarea , eu fac plate sumei ..... ce se intampla cu dosarul ?

Alte discuții în legătură

Executare tert poprit glukas glukas Buna Ziua! Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)
Ma poate sfatui cineva? - recuperare pensie alimentara adryan35 adryan35 In urma unei decizii judecatoresti mi s-a trimis la serviciu o ordonata de urgenta prin care mi se infiinta proprirea pe salariu sub forma de pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)