avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am aproape 20 de ani și am probleme de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am aproape 20 de ani și am probleme de sănătate ...

Bună ziua. Am aproape 20 de ani și am probleme de sănătate ideea e că eu vreau să mă mut la iubitul meu
Trebuie să fac ceva anume?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:22, 12 Mai 2025
Si care-i legatura intre problemele de sanatate, si plecatul de acasa la cineva anume'?

Lucrati, aveti salariu'?
Nu lucrez am doar bani ăia de mii da pensia de handicap
Dacă sunteți majoră puteți pleca unde doriți.
Condiția este să nu fiți pusă sub tutelă specială.

Cineva trebuie să vă întrețină, că indemnizația de handicap e mult prea mică să vă acopere necesitățile lună de lună.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
Dapix, utilizator

Eu vreau să știu dacă trebuie să fac ceva anume
Daca vreti sa faceti ceva legitim, mergeti la starea civila si va cununati.
Altceva nu trebuie mai sa faceti nimic, daca ambii sunteti majori.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec cu copilul la iubitul meu ce trebuie să fac? Manea_andreea02 Manea_andreea02 Bună ziua, mă numesc Andreea am 18 ani și o fetiță de aproape 5 luni cu care vreau să plec de acasă la iubitul meu. Problema este că nu am un loc de ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)