avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am cerut un credit de la un ifn și ei mi-au trimis un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am cerut un credit de la un ifn și ei mi-au trimis un contract ...

Am cerut un credit de la un ifn și ei mi-au trimis un contract de intermediere .Prin telefon ,pe care l-am dat după ce am primit contractul mi sa spus ca ei. nu acorda credite ci numai intermediază obținerea creditului .Le-am spus ca nu am nevoie de intermedieri și nu sint de acord cu contractul. Am refinanțare un credit mai vechi și am obținut suma de bani de care aveam nevoie .Acum îmi cer sa le plătesc comision de 19 % din creditul pe care l-am primit Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:50, 13 Mai 2025
Buna ziua, nu am inteles. Ati incheiat sau nu contract cu ei? Cand ati obtinut refinantarea si cum? Individual/prin broker?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. ... Al3cs Al3cs Bună ziua! Am un credit ipotecar și ma gândeam la o refinanțare. Am găsit pe internet o oferta buna, dar pare prea buna ca să fie adevărată. ... (vezi toată discuția)
Frauda firma intermediere credite Alberto96 Alberto96 Bună seara, expun următoarea speță: Persoana fizica a încheiat un contract de prestare servicii cu o firma de consultanta juridica și Intermediere ... (vezi toată discuția)
Litigiu banca pentru nerespectarea oug 50/2012 daneugen1 daneugen1 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea situatie: In anul 2007 am contractat un credit pentru cumpararea unor bunuri de la o IFN am platit toate ... (vezi toată discuția)