avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Aș dorii să transfer copilul din grupa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Aș dorii să transfer copilul din grupa mijlocie ...

Bună ziua! Aș dorii să transfer copilul din grupa mijlocie al unei grădinițe cu program prelungit la una privată cu program scurt de la toamnă când începe noul an ( grupa mare). Am făcut o cerere de transfer la grădiniță privată dar mi s-a comunicat ca durează până primesc răspunsul deoarece nu e încă stabilită ședința de consiliu, timp în care e posibil ca de la grădinița la care este acum se stat să îmi ceară să completez cererea de reînscriere în anul următor. Ce fac? Trebuie să-l reinscriu ca să nu rămână pe dinafară până primesc răspunsul de la cea privată deșii ca răspunsul sigur este da, doar ca nu știa nici secretara să-mi spună dacă el trebuie sau nu să se afle înscris într-o formă de învățământ în momentul transferului?

Alte discuții în legătură

Gradinita ostila - poate gradinita privata sa refuze reinnorea contractului educational? GabiMica GabiMica Copilul meu este in grupa mijlocia unei gradinite private. Este laudata de toti educatorii ca nu are conflicte, este cuminte si politicoasa. In ultimele luni, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva directorului gradinitei lukyan171 lukyan171 Buna, ne confruntam cu o problema si va cerem un sfat. Ce putem face daca sa schimbat educatoarea de la grupa fiului meu desi se stia ca toti parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)