avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociatul nu mai doreste sa ridice toate dividendele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociatul nu mai doreste sa ridice toate dividendele asa cum era in Hotararea Aga.

Daca asociatul unic se razgandeste in ce priveste repartizare la dividende, este ok? bilantul pe anul 2024 a fost depus, si o parte din dividende s-au ridicat dar nu mai doreste sa le ridice pe toate asa cum era in Hotararea Aga. Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 10:56, 16 Mai 2025
1.se storneaza operatiunea din 2024, se contabilizeaza corect in 2025(deoarece acum s-a constatat) ramane pe 2024 doar suma care a fost ridicata.dar se pune si D100 si D2o5 , rectificative./2024.daca s-a platit tot impozitul petr diferenta platita in plus se cere com pensare cu alte impozite.
2. daca nu se vrea cele de sus , atunci ce ramane in contul 457 neridicat se poate trece in ct,7588.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit Cstrut Cstrut Buna, am o nelamurire: am profitul aferent anului 2008 nerepartizat, il pot repartiza in decembrie 2009 si plati impozitul pana in 25.01.2010? multumesc (vezi toată discuția)
Repartizare profit in dividende" LIVIU_CSY LIVIU_CSY \"REPARTIZARE PROFIT IN DIVIDENDE\" O SOCIETATE AGRICOLA PLATITOARE DE IMPOZIT PROOFIT , VINDE IN BAZA UNUI CONTRACT DE VZ. -CUMPARARE UNEI PERS FIZICE UN ... (vezi toată discuția)