avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Baiatul nostru de 32 ani CU SCHIZOFRENIE paranoida ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Baiatul nostru de 32 ani CU SCHIZOFRENIE paranoida ...

Buna ziua ,Baiatul nostru de 32 ani CU SCHIZOFRENIE paranoida gr 2 ,trebuie sa mearga la Comisia de expertiza a capacitatii de munca. la examenul psihologic a obtinut urmatorul scor.PANSS total 92 predomina sindromul negativ. MMSE scor total 9 ,faza mrcata simptome cognitive si psihiatrice ,necesita grad de asistenta.
Scala de evaluare gobala a functionarii GAFS /scor total 19 ,pericol de ase vatama pe sine sau pe altii.Intrebarea mea este daca se mentine gradul sau se schimba de comisia de expertiza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bodisin , utilizator 18:50, 12 Mai 2025
Daca e vorba de Comisia medicala de pe langa Casa de pensii, exista posibilitatea sa-i mentina GRADUL 2 de invaliditate.
un temei legal avem,daca da , dati un link va rog frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav de schizofrenie.criterii de incadrare in grad de handicap.scala gafs. netsky netsky Am certificat de handicap accentuat din 2018.Prima data am primit pe un an iar a doua oara mi-a fost acordat pe doi ani.As vrea sa stiu pentru a fi din nou ... (vezi toată discuția)
Scor panss 92,chestionar de personalitate scid ii ... bodisin bodisin Buna ziua ,prezint urmatoarea situatie /Scor panss 92,Chestionar de personalitate SCID II ,personalitate transformata pe fond psihotic ,schizo,scor MMS scor ... (vezi toată discuția)
Mi-a gresit gradul de invaliditate? adrianciulei1970 adrianciulei1970 Am 42 de ani si de la 21 de ani dg.-ul schizofrenie paranoida.Cu acest dg. am absolvit facultatea de matematica,lunga durata si un curs de operator PC cu ... (vezi toată discuția)