avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cineva a trait in relatie Concubinii peste 28 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cineva a trait in relatie Concubinii peste 28 ani si daca ...

Daca cineva a trait in relatie Concubinii peste 28 ani si daca da in judecata cu martori primeste ceva ?/??Cartea de Identitate are adresa acolo unde a trait in relatie..Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:04, 12 Mai 2025
Sa ii facă testament.
Nu primește nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - caz special (au 28 ani de concubinaj, fara copii) mariana55_ro mariana55_ro Doua persoane au trait in concubinaj 28 ani -amandoi au proprietati pe nume propriu.astazi a decedat doamna ........\\\\".sotul \\\\"are drept asupra ... (vezi toată discuția)
Concubinaj-in caz de decesul unuia ,drepturi la mostenire al celuilalt. luducornelia luducornelia Socrul meu traieste in concubinaj.Sotul meu este singurul copil al socrului meu.In cazul decesului socrului meu, concubina are drept la mostenirea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Succesiune dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari : 1). nepoata mea mi-a facut o procura pentru a o reprezenta la succesiunea bunicului(tatal este ... (vezi toată discuția)