avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem urmatoarele ...

Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem urmatoarele informatii: 1.prenume si nume de familie
2 prenume si nume de familie la nastere
3 data si locul nasterii
4 prenume si nume de familie al mamei la nastere
5 serie si numar C.I.
La cazare se da intotdeauna C.I. sau pasaport
Este legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 18:50, 18 Mai 2025
Buna ziua

Da, pentru cazare este nevoie sa furnizati informatiile din CI/Pasaport hotelului/agentiei de turism.

Insa nu am auzit pana acum sa ceara nimeni in mod explicit numele si prenumele la nastere sau numele si prenumele parintilor.

Aveti grija cu numele de fata al mamei, la unele banci aceasta este parola in relatia cu banca... Daca e si cazul dvs, faceti-o cat mai curand.

De asemenea, solicitati explicatii legate de numele la nastere si numele mamei.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Total de acord cu colegul - e extrem de dubios să vi se ceară astfel de date:
2 prenume si nume de familie la nastere
3 data si locul nasterii
4 prenume si nume de familie al mamei la nastere

În locul dvs. nu le-aș da.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu achizitionez de ani buni sejururi printr-o cunoscuta agentie , e drept ca pentru litoralul romanesc , nu pentru strainatate . NICIODATA nu mi-a cerut alte date , decat adresa , adresa de e-mail si numarul de telefon , nici macar seria si numarul CI , documentul de identitate l-am prezentat doar la receptia hotelului . Imi trimite pe e-mail factura pro-forma , iar dupa ce o platesc - factura si voucherul . Mie imi suna ca niste cerinte ale unor IFN-uri care acorda imprumuturi on-line . Ar putea fi niste escroci care vor lua , in numele dvs. , bani si va veti trezi datori , tentativele de escrocat pe internet s-au inmultit , ajungand la un nivel de necrezut . Nu cumparati de la agentii mici , cautati agentii cunoscute , care au site-uri oficiale pe internet , si pentru care gasiti recomandari de la alti turisti .
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
CHKa, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumescfrumos pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ... Egabar Egabar Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli fara factura adrianolteanu adrianolteanu Am urmatoarea situatie: Am calatorit in iunie 2015 cu familia in Grecia pe cont propriu, nu prin agentie turism. Am achitat cazarea si am primit de la hotel un ... (vezi toată discuția)
Exista servicii turistice fara cazare? croberta croberta Exista servicii turistice fara cazare ? Daca pe o factura este inscris prestari servicii turistice in perioada....., se intelege ca obligatoriu in aceste ... (vezi toată discuția)