avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem urmatoarele ...

Pentru calatoria in Ungaria agentia cere sa trimitem urmatoarele informatii: 1.prenume si nume de familie
2 prenume si nume de familie la nastere
3 data si locul nasterii
4 prenume si nume de familie al mamei la nastere
5 serie si numar C.I.
La cazare se da intotdeauna C.I. sau pasaport
Este legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 18:50, 18 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos,nu le voi da aceste date.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Agentia este locală și nu internațională. Întrebați ce anume urmăresc. Daca nu va răspunde faceți sesizare la GDPR
Multumesc ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ... Egabar Egabar Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli fara factura adrianolteanu adrianolteanu Am urmatoarea situatie: Am calatorit in iunie 2015 cu familia in Grecia pe cont propriu, nu prin agentie turism. Am achitat cazarea si am primit de la hotel un ... (vezi toată discuția)
Exista servicii turistice fara cazare? croberta croberta Exista servicii turistice fara cazare ? Daca pe o factura este inscris prestari servicii turistice in perioada....., se intelege ca obligatoriu in aceste ... (vezi toată discuția)