avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cu patronul barului din incinta Gării chiar ma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cu patronul barului din incinta Gării chiar ma înțeleg nu ...

Cu patronul barului din incinta Gării chiar ma înțeleg nu bine ci foarte bine la fel și cu angajații.. asa ca nu sa depus nici un fel de reclamație in potriva mea de către conducerea acelui bar insa tot odată nu am specificat...nu sunt singurul...hartuit de acel agent de politie TF. Deci chiar NU mai înțeleg nimic din toate astea adunate la.un loc... eu pun o întrebare și mi se răspunde cu totul astfel....dacă era vorba ca patronul sa facă reclamație cu siguranță știam cum sa abordez citatul aici. Insa problema este ca nu în incinta barului sa intamplat ci pe holul pe unde eram nevoit sa circul. Aceste fapte nu o data sa intamplat ci de nenumărate ori a fi hărțuit de către acel agent de politie,TF.Mulțumesc totuși de răspuns.

Alte discuții în legătură

Insa acest polițist conform legii s au a atributile acestuia ... gabi1ro gabi1ro Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. sunt un cetățean ... gabi1ro gabi1ro Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un cetățean liber,fără interdicții de latura penală. Am un obicei sa îmi servesc cafea sau alte ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru tulburarea liniștii publice mara197 mara197 Bună ziua! În iunie 2013 am avut o altercație cu o femeie care, probabil m-a confundat cu altcineva.Eram pe peron, însoțită de mama mea și de fiul meu ... (vezi toată discuția)