avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insa acest polițist conform Legii s au a atributile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia ...

Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai frecventez acea locație,respectiv barul și altele din incinta Gării de transport feroviar? Menționez ca nu figurez cu antecedente de latura penală.. Evident ca acel polițist ma hartuieste intodeuna.cand acesta este de serviciu. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
gabi1ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabi1ro , utilizator 20:36, 12 Mai 2025
Sunteti sigur ca patronul acelei locatii nu v-a facut reclamatie prin care sa ceara sa vi se interzica accesul acolo ? Barul este o unitate de alimentatie publica , nu un loc in care sa-ti petreci “ o mare parte din zi “ ( cum spuneti ) , langa o cafea …
Cu patronul chiar ma înțeleg nu bine ci foarte bine la fel și cu angajații..si nu am specificat...nu sunt singurul...hartuit de acel agent de politie TF. Deci chiar NU mai înțeleg nimic din toate astea adunate la.un loc... eu pun o întrebare și mi se răspunde cu totul astfel....dacă era vorba ca patronul sa facă reclamație cu siguranță știam cum sa abordez citatul aici. Insa problema este ca nu în incinta barului sa intamplat ci pe holul pe unde eram nevoit sa circul. Aceste fapte nu o data sa intamplat ci de nenumărate ori. Mulțumesc totuși de răspuns.

CHKa a scris:

Sunteti sigur ca patronul acelei locatii nu v-a facut reclamatie prin care sa ceara sa vi se interzica accesul acolo ? Barul este o unitate de alimentatie publica , nu un loc in care sa-ti petreci “ o mare parte din zi “ ( cum spuneti ) , langa o cafea …

Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
gabi1ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu patronul barului din incinta gării chiar ma înțeleg nu ... gabi1ro gabi1ro Cu patronul barului din incinta Gării chiar ma înțeleg nu bine ci foarte bine la fel și cu angajații.. asa ca nu sa depus nici un fel de reclamație in ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. sunt un cetățean ... gabi1ro gabi1ro Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un cetățean liber,fără interdicții de latura penală. Am un obicei sa îmi servesc cafea sau alte ... (vezi toată discuția)
Abuz al unui politist tf din sibiu cetateansb cetateansb Buna ziua, Am creeat urmatorul videoclip in care este prezentata pe larg, reactia si ABUZUL de care a dat dovada un politist din cadrul TF Gara ... (vezi toată discuția)