avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un cetățean ...

Am o întrebare dacă este posibil răspunsul. Sunt un cetățean liber,fără interdicții de latura penală. Am un obicei sa îmi servesc cafea sau alte produse zilnic,dintr un bar aflat în incinta Gării din oras. Menționez ca nu provoc tulburarea ordinii publice,nu consum produse alcoolice,insa.avand mai multe cunoștite i ar pt asta..o mare parte din zi o petrec acolo .Organul de poliție mereu ma hărțuieste prin tonuri de urlete cat si jicniri,fără a avea un motiv de vreo infracțiune comisă sa ies din incinta Gării,prin a îmi impune sa nu mai frecventez acestă locatie. Întrebarea este. Ce pot sa fac sau cum să procedez a nu mai fi hărțuit de acest Agent de poliție lucrător al politiei TF. Transport feroviar.
Cel mai recent răspuns: gabi1ro , utilizator 06:25, 10 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere legal, dacă va simțiți hartuit, puteți formula plângere penala sau puteți apela serviciul 112 la momentul săvârșirii faptei.
Am inteles și va mulțumesc cu Respect. Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai frecventez acea locație,respectiv barul și altele din incinta Gării de transport feroviar? Menționez ca nu figurez cu antecedente de latura penală. Va mulțumesc.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Din punct de vedere legal, dacă va simțiți hartuit, puteți formula plângere penala sau puteți apela serviciul 112 la momentul săvârșirii faptei.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2025
gabi1ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insa acest polițist conform legii s au a atributile acestuia ... gabi1ro gabi1ro Insa acest polițist conform Legii s au a atributile acestuia poate si are dreptul sa mi pună interdicție fața de cele specificate? Adică sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu controlor cfr nea_marin nea_marin Bună ziua! Pe scurt: V-aș ruga, vă rog frumos, să mă sfătuiți unde este cel mai bine să depun o plângere pentru abuz în serviciu contra ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru consum de bauturi alcoolice. cat sta dosarul la parchet? pyl pyl Buna ziua,as avea si eu o intrbare,mi-a fost retinut permisul de conducere in luna iulie 2013,pt.consum de bauturi alcoolice la probele de sange mi-a iesti ... (vezi toată discuția)