avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Nu gasesc si-s tare curios. Ce temei legal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Nu gasesc si-s tare curios. Ce temei legal avem pentru ...

Buna ziua. Nu gasesc si-s tare curios. Ce temei legal avem pentru obtinerea de la o primarie, de exemplu, a unui duplicat dupa un contract de arenda? Nu-l gasesc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 10:58, 13 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice act în duplicat anulează originalul. Duplicatul este tot act original.
Nu se poate să existe în paralel și originalul, și duplicatul.

După actul original se pot legaliza la NOTAR copii xerox.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Dapix, utilizator
Multumesc de raspuns, dar cred ca n-am fost prea clar. Nu am o copie de contractul de arenda depus la primarie si as dori sa o obtin de la ei. Fara "preten", sau "cunostinte", daca o fac in scris, ce temei legal invoc? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Urgent problema copie legalizata a certificatului de nastere fara original zorpya zorpya nu imi gasesc certificatul de nastere si am nevoie urgent de o copie legalizata! am cateva copii xerox si C.I, permis auto si alte acte... se poate face ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)