avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am preluat o firma cu soldul contului debitor la 461 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am preluat o firma cu soldul contului debitor la 461 negativ

Buna ziua,

Am preluat o firma si soldul contului debitor la 461 la finele anului este negativ. -150000 ron....cum pot inchide aceasta suma negativa?
va rog ...pe 117 o pot trece nu cred ca am voie
multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 10:49, 16 Mai 2025
debit rosu inseamna credi negru, deci se poate face 461=7588. dar cel mai corect trebuie vazut de unde vine acest sold si corectia se face pe conturile respective .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare profit ser192 ser192 Sunt noua in acest domeniu si as sa-mi spune-ti cum se face repartizarea profitului in ian . avand profit trebuie sa fac 121=117 (suma soldului creditor ... (vezi toată discuția)
Soldul lui 542 o suma f mare din 2019 Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am preluat o firma si am vazut ca are in soldul lui 542 o suma f mare din 2019. Pot sa i fac decont de cheltuieli si sa-i sting soldul acum la ... (vezi toată discuția)
Eroare bilant 30.06.2011 demiankiki demiankiki Buna ziua Saptamana trecuta am depus bilantul si azi m-au sunat de la finante sa ma anunte ca s-a prelucrat bilantul depus dar cu ... (vezi toată discuția)