avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am preluat o firma cu soldul contului debitor la 461 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am preluat o firma cu soldul contului debitor la 461 negativ

Buna ziua,

Am preluat o firma si soldul contului debitor la 461 la finele anului este negativ. -150000 ron....cum pot inchide aceasta suma negativa?
va rog ...pe 117 o pot trece nu cred ca am voie
multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Soldul lui 542 o suma f mare din 2019 Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am preluat o firma si am vazut ca are in soldul lui 542 o suma f mare din 2019. Pot sa i fac decont de cheltuieli si sa-i sting soldul acum la ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului 461 mioara2012 mioara2012 Buna ziua. In anul 2012 am facut o inregistrare in contul lui 461-Debitori diversi. Am intrebat la Finante daca pot inchide acest cont prin 117 sau prin ... (vezi toată discuția)
Sold casa andreea68 andreea68 Buna . O firma are un sold la contul5311 \\"Casa\\" de aproape 180000 lei. Faptic sigur ca nu este asa.Cum poate fi diminuat? (vezi toată discuția)