avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Formular prescriere amenzi de circulatie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Formular prescriere amenzi de circulatie

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista un formular tip si de unde il pot obtine pentru prescrierea amenzilor de circulatie mai vechi de 5 ani, pentru a il depune la judecatoria de unde apartin pentru obtinerea prescrierii acestora? Mentionez ca nu s a demarat nicio actiune de proprire sau alte instintari din partea statului.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cmc33 , utilizator 14:28, 13 Mai 2025
Buna ziua, nu exista, trebuie sa va adresati unui avocat care sa intocmeasca actele necesare conform situatiei dvs.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de oprire a unei instintari de proprire din partea anaf ganesh ganesh Exista o formula de sistare a unei intintari de proprire cont personal ?carei institutii sa ma adresez si sub ce forma si in cat timp de la primirea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovinieta pesca_ru pesca_ru Buna Ziua, Cazul e mai complex si vreau sa fiu cat mai clar in explicare si de aceea voi da cat mai multe detalii. Incepand cu iulie 2009 am lucrat pentru ... (vezi toată discuția)
Firma transport persoane si colete 8+1 lucuri Cazacincu Robert Cazacincu Robert As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, unde trebuie sa merg si ce acte imi sunt necesare pentru a putea deschide o firma de ... (vezi toată discuția)