avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu Asociație de părinți
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu Asociație de părinți

Bună ziua! Urmează să înființăm o asociație de părinți pe lângă o școală din București pentru a susține procesul educațional al copiilor. Ne-am adunat 4 membri fondatori, am făcut draftul de act constitutiv, draftul de statut însă m-am blocat la sediu. Sediul va fi la mine acasă eu fiind desemnat și Președinte. Pentru a avea sediu la mine știu că trebuie să fac contract de comodat. Aici vine întrebarea, poate stupidă, contractul de comodat îl fac între mine și mine? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: sneferu , utilizator 08:50, 14 Mai 2025
intre tine si asociatie
asociație care este reprezentată tot de mine.
Sediul asociatiei de parinti îl declarați în incinta scolii. Luați legătura cu conducerea scolii pentru detalii privind contractul necesar prin care sa obțineți dreptul de folosinta pentru asociatie al unei încăperi.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator
Nu ni se poate da spațiu la școală. De aceea soluția a rămas să îl facem la domiciliul unui membru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea partiala a membrilor fondatori in asociatie. nidus nidus Buna ziua! Avem o asociatie, in domeniu educational, infiintat in 2001. La infiintare s-a trecut ca membru fondator un numar mare de asociati/ fosti ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie parinti cpaula cpaula In data de 20 aprilie 2012 am trimis un e-mail catre scoala in care invata fiul meu, rugandu-l pe D-nul Director sa informeze parintii din scoala de ... (vezi toată discuția)
Asociatie de parinti pentru gradinita denisa2011 denisa2011 vrem sa infiintam o asociatie de parinti pentru o gardinita.Problema este cum putem face ca sediul asociatiei sa fie in incita gradinitei?Gardinita este de ... (vezi toată discuția)