avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Declarare venit din activitati online
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Declarare venit din activitati online

Buna ziua, am desfasurat niste activitati si am vandut online lucruri (intr-un cadru mai greu de explicat, dar banii i-am primit prin IBAN la banca unde am cardul), am primit sume de la diferite persoane fizice. Suma in 2024 ar fi undeva la 9300 de euro. Planuiesc sa incep demersurile ca sa imi fac un PFA, insa cum pot declara veniturile anterioare? Nu vreau sa am probleme, dar n-am stiut ca afacerea online v-a functiona si de asta nu am facut un PFA sau un SRL.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
Georg3RO99, utilizator

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Transfer de bani dintr-un cont in altul ale2012 ale2012 buna seara.am o intrebare daca am card la bcr se poate transfera de dincolo bani in contul meu?adica din belgia in romania? va multumesc celor care o sa imi ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire ContSters412330 ContSters412330 Buna ziua. Am si eu o problema legat de o poprire pe salariu. Am luat in 2008 un credit de la o banca. unul imobiliar si unul de nevoi personale. In anul 2013 ... (vezi toată discuția)