avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer de bani dintr-un cont in altul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer de bani dintr-un cont in altul

buna seara.am o intrebare daca am card la bcr se poate transfera de dincolo bani in contul meu?adica din belgia in romania? va multumesc celor care o sa imi raspunda. specific cardul imi este facut aici in romania la bcr si mi lam facut pentru maternitate si salariu
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:37, 25 Octombrie 2013
De regula, cardul are atasat un cont bancar. Transferul se face in acest cont bancar. Tb. sa mergeti la banca sa cereti IBAN-ul contului respectiv si sa intrebati daca suma primita in euro este convertita automat in lei, (acest fapt difera de la o banca la alta). Daca nu se poate tb. sa va deschideti un cont in euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie banca sa faca un cont in valuta automat - fara sa ma anunte? jansen jansen Buna ziua. Lucrez pentru o firma de peste granite care face platile in Euro. De curand am avut prima plata. Cand am mers la banca sa vad daca au venit ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)