avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Tatal meu a decedat in noiembrie 2024 si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Tatal meu a decedat in noiembrie 2024 si dorim sa ...

Buna seara. Tatal meu a decedat in noiembrie 2024 si dorim sa facem succesiunea. Am inteles ca se poate face si partial. De sici am 2 intrebari. 1. Succesiunea partiala dureaza mai putin decat cea pe toata mostenirea sau tot 1 an? Si 2. Daca am inceput succesiunea partiala, in acelasi timp se poate face si cea totala? ( de ex daca se hotarasc sa faca si pentru restul bunurilor dupa ce a fost demarata succesiunea partiala). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina.dumi , utilizator 11:56, 14 Mai 2025
Cine v-a spus ca durează 1 an?
Doamna notar a zis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta succesiune! notar sau avocat? mihaim80 mihaim80 Buna tuturor, Am si eu nevoie de un raspuns legal la o problema pt care un avocat si un notar mi-au dat 2 raspunsuri diferite!!! Tatal meu a decedat acum ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune notar vs instanta IuliaGalati IuliaGalati Tatăl meu a decedat anul acesta, fosta soție a lui a murit în 2015 și din păcate nu am apucat sa facem succesiunea după ea. Problema mea e ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune coddani coddani as avea nevoie de o informatie in problema mea. suntem 4 frati (toti suntem majori), iar in primavara anului 2009 mama noastra a decedat; la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)