Buna ziua, nu stiu cum sa procedez...stiu ca trebuia sa fac succesiunea dupa mama -tata e decedat din 2002 iar mama din 2018- in termen de un an ...nu s-a facut, aia e...e vb de un mormant ...suntem doi frati...problema e ....cam sinistra...daca nu e facuta sucesiunea, cand va fi sa ...se duca unul din noi doi, va putea fi inmormantat? a doua problema...se pot face lucrari la mormant fara succesiunea facuta? va multumesc anticipat pt eventuale raspunsuri !
Multumim frumos pt raspuns! pb e ca e plecat din tara...nu se poate online, prin video? sau online prin alta metoda? sau nu stiu...sa fac eu fara el...adica ii face notarul chemare si daca nu vine...nu stiu...
Poate trimite o procură. Cetățenii români cu domiciliul în străinătate pot folosi serviciile consulare pentru a trimite procura. Sau o declarație că e străin de moștenire, dacă nu-l interesează
Vorbiți cu notarul.
Se poate și prin judecată dar la cât si-au bătut joc de justiție în ultimii ani va costa mai mult decât la notar și durează.
Este atât de simplu de remediat justiția prin lege dar nimeni nu vrea.
De aceea, cei ca dvs. sunt ignorați de sistem.
Succesiune
Ramona84cory
Bună, o întrebare am și eu..... Succesiunea după socrul meu este făcută, acum a murit soacra mea în urma căruia au rămas 2 copii, soțul meu și ... (vezi toată discuția)