avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important!.Bună ziua!,mă numesc Cristian și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important!.Bună ziua!,mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,sunt ...

Bună ziua!,mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,sunt în reeducare neprivativă de libertate pentru fapta de tâlhărie(fapta am făcut-o la vârsta de 16 ani) dar cu aproape o săptămâna înainte de fapta de tâlhărie am avut un conflict și am lovit un băiat în vârstă de 15 ani,după abia un an o să fiu chemat la audieri(cred) ce pot să pățesc?,vă rog frumos să-mi răspundeți ca nu mă ajută nimeni,zi frumoasă.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:01, 14 Mai 2025
O sa va dea avocat din oficiu.
Trebuie văzut dosarul.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

O sa va dea avocat din oficiu.
Trebuie văzut dosarul.
, va multumesc pentru raspuns!,dar pot păți ceva?,cum ar fii sa mi se prelungească reeducarea neprivativă de libertate,Doamne ferește in cel mai rău caz sa ajung la penitenciar
Cine vede dosarul va poate spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă numesc cristian și am vârsta de 17 ani,anul ... criss2007 criss2007 Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,anul acesta împlinesc vârsta de 18 ani pe data de 10/10/2025,am o întrebare și o nelămurire,sunt ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de cateva informatii in legatura cu o vatamare corporala Lucian91 Lucian91 Salut tutror , ma numesc Lucian si sunt nou pe acest forum am 17 ani implinesc peste 3 luni 18 ani , sunt nou pe acest forum nu stiu daca am scris unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Furt si sunt minora Nicole.14 Nicole.14 Buna ziua. Am 17 ani si ieri am furat impreuna cu o prietena de 15 ani niste haine in valoare de 350 lei dint un mall si am fost prinse cu hainele la mine in ... (vezi toată discuția)