avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,anul ...

Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,anul acesta împlinesc vârsta de 18 ani pe data de 10/10/2025,am o întrebare și o nelămurire,sunt în reeducare neprivativă de libertate,din cauza unei fapte penale pe care am comis-o când aveam vârsta de 16 ani,și cum am și spus sunt în reeducare neprivativă de libertate pe durată de 4 luni,sunt aproape la a 2 a lună,din 4, am o întrebare,mi se poate prelungi reeducarea sau pot fii “închis” adică într-un centru educativ,țin să menționez ca am respectat orice regulament,nu am făcut nici o greșeală și merge totul bine,doar aș vrea să știu dacă mi se poate prelungi din nou,ca pur și simplu așa cred ei ca e mai bine sau orice altceva,va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:35, 19 Aprilie 2025
Bună ziua! Da, se poate modifica masura educativa in anumite conditii. Dar nu degeaba si fara rost.
Daca nu a intervenit absolut nimic de natura a schimba situatia initiala, nu este vreo problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important!.bună ziua!,mă numesc cristian și am vârsta de 17 ani,sunt ... criss2007 criss2007 Bună ziua!,mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,sunt în reeducare neprivativă de libertate pentru fapta de tâlhărie(fapta am făcut-o la vârsta ... (vezi toată discuția)
Complice la furt Samoila Elena Samoila Elena Buna ziua! Am un verisor in varsta de 16 ani care acum o luna jumate a fost complice la un furt. Au fost prezente 4 persoane la locul faptei, s-au sustras 2000 ... (vezi toată discuția)
Condusul fara permis FlatSergiu FlatSergiu Este un adolescent de vreo 17 ani care are garaj langa al meu si tot il vad ca merge si vine cu masina. ce i se poate intampla? (vezi toată discuția)