Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,anul acesta împlinesc vârsta de 18 ani pe data de 10/10/2025,am o întrebare și o nelămurire,sunt în reeducare neprivativă de libertate,din cauza unei fapte penale pe care am comis-o când aveam vârsta de 16 ani,și cum am și spus sunt în reeducare neprivativă de libertate pe durată de 4 luni,sunt aproape la a 2 a lună,din 4, am o întrebare,mi se poate prelungi reeducarea sau pot fii “închis” adică într-un centru educativ,țin să menționez ca am respectat orice regulament,nu am făcut nici o greșeală și merge totul bine,doar aș vrea să știu dacă mi se poate prelungi din nou,ca pur și simplu așa cred ei ca e mai bine sau orice altceva,va multumesc anticipat pentru raspuns,
Bună ziua! Da, se poate modifica masura educativa in anumite conditii. Dar nu degeaba si fara rost.
Daca nu a intervenit absolut nimic de natura a schimba situatia initiala, nu este vreo problema.
Complice la furt
Samoila Elena
Buna ziua! Am un verisor in varsta de 16 ani care acum o luna jumate a fost complice la un furt. Au fost prezente 4 persoane la locul faptei, s-au sustras 2000 ... (vezi toată discuția)