avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua... Eu împreună cu prietena mea (nefiind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua... Eu împreună cu prietena mea (nefiind căsătoriți), ...

Bună ziua... Eu împreună cu prietena mea (nefiind căsătoriți), am cumpărat o casa, amândoi având cota parte 1/2....ce se întâmplă cu casa și cum se împart dacă unul din noi pățește ceva??
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:25, 14 Mai 2025
Jumătatea fiecăruia va fi moștenită de rudele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la proprietete. jack electro jack electro Buna ziua. Persoana cu care imi impart bucuriile si necazurile vietii si cu care convietuiesc de multi ani dar cu care nu sunt casatorit , a cumparat o casa ... (vezi toată discuția)
1. cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 1. Cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca sotul o casa prin credit si pe numele meu? Trebuie sa mergem inainte la notar pt a incheia o ... (vezi toată discuția)
Moștenire fiu adoptat versus fiice biologice: căutăm o modalitate prin care el să poată rămâne într-o casă ce va fi construită CRISTINA555 CRISTINA555 Buna ziua,acum 9 ani m-am recasatorit, sotul meu,are 2 fete dintr-o casatoria anterioara si impreuna avem 1 baiat adoptat. Intentionam, impreuna cu sora mea, ... (vezi toată discuția)