avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme ,deoarece prima ...

Buna ziua,este posibil sa se judece mai devreme contestatia PV ? deoarece prima data s a amanat cauza pana pe 29.09.2025, iar dupa am obs ca pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou,pana in prezent.(amanare pronuntare)

Ora estimata: 8:30
Complet: Amânări pronunţare Cercel M
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea în cauză la data de 23.04.2025. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 09.04.2025.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 09.04.2025

24.03.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: C 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru îndeplinirea unor obligaţii, amână judecarea cauzei la data de 29.09.2025.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 24.03.2025

Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
Stefan Madin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan Madin , utilizator 19:17, 14 Mai 2025

Păi, zice că...
Stefan Madin a scris:
... pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou, pana in prezent.(amanare pronuntare)

Eu am reținut ce scrie în postarea inițială :
"24.03.2025
Ora estimata: 10:00
Complet: C 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru îndeplinirea unor obligaţii, amână judecarea cauzei la data de 29.09.2025."
Am sunat la judecatorie si acum au updatat au sters aceea data cu 29.09.2025.... frumos ce sa zic...

romascanu a scris:

Păi, zice că...
Stefan Madin a scris:
... pe portal se updateaza din 2 in 2 sapt cu cate un termen nou, pana in prezent.(amanare pronuntare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? ... Roberrrt Roberrrt Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am ... (vezi toată discuția)