Exista o sentinta definitiva si executabila ,data te Curtea de apel in care se spune .; Condamnă pe inculpatul la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare. Interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 64 lit. a, teza a II-a, b şi c c.pen. pe durata prevăzută de art. 71 c.pen. În temeiul art. 81 c.pen. şi art. 71 alin. 5 c.pen.; Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepselor pe o durată de 3 ani şi 6 luni. Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor revocării suspendării condiţionate a executării pedepsei. A fost adus la cunostinta prefectului judetul aceasta speta , normal ar fi fost ca acesta sa-l destuite din functie fiind CONDAMNAT , avand CAZIER , fiind in incompatibilitate cu functia pe care o detine ...facan aceleasi abuzuri pt care a fost condamnat , dar... prefectul gaseste fel de fel de scuze : ba guvernul nu astabilit ziua alegerilor , ba ANI nu stiu ce pretentii mai are ( ce are ... cu prefectura) E clar omul nu vrea sa ia act si sa aplice LEGEA . Ce se poate face in acest sens ? sa gasim o televiziune dispusa sa mediatizeze acest caz ? sa gasim un ziar ? sau mai bine sa-l lasam pe individ sa faca aceleasi abuzuri pt. care a fost condamnat ? :O
aici sunt interese mari ,este vorba de niste bani (si nu putini) pe care trebuie sa-i acceseze primarul si prin seap sa fie data acea lucrare cuiva din cercul politic din care face parte primarul si cred ca si prefectul si altii indiferent de culoarea politica . dar pana atunci il mai tin pe functie cateva luni .Mai e loc de furat chiar si prin licitatii =D> cand e vorba de hotii culoarea politica nu are nici o relevanta .
Pedeapsa penala
viodon2000
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa-mi explicati va rog ce inseamna urmatoarele.
- confiscarea sumelor obtinute de inculpat cf. art.19, alin 1 legea ... (vezi toată discuția)