avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord amplasare dulap metalic loc parcare subteran
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord amplasare dulap metalic loc parcare subteran

Intr-o parcare subterana, pe un loc de parcare situat in margine cu perete pe partea stanga si aflat in proprietate, as dori sa amplasez un dulap metalic in care sa depozitez mai multe lucruri.
Este posibil montajul acestui dulap metalic, chiar daca in regulamentul de ordine interioara este trecut faptul: :"Locurile de parcare nu vor putea fi folosite ca locuri de depozitare. Spatiile destinate locurilor de parcare vor putea fi utilizate strict in scopul pentru care au fost edificate."
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:42, 14 Mai 2025
Cred ca v-ati dat singur raspunsul, cu ultima parte a mesajului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, proprietar apartament, proprietar loc de parcare ... CatalinGabriel CatalinGabriel Bună ziua, Proprietar apartament, proprietar loc de parcare subteran. Doresc montaj priza încărcare mașină la loc de parcare Alimentarea se face direct ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am privind un loc de parcare subteran in imobil nou s0bizZare s0bizZare Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie, daca ma poate ajuta / indruma cineva. Voi face o prezentare mai in ansamblu, pentru a va introduce in problema. Am ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am asupra unui loc de parcare in subteran imobil nou s0bizZare s0bizZare Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie, daca ma poate ajuta / indruma cineva. Nu stiu daca este cel mai potrivita sectiune. Voi face o prezentare mai in ... (vezi toată discuția)