avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Doresc să depun o cerere la judecătorie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Doresc să depun o cerere la judecătorie pentru ...

Bună ziua. Doresc să depun o cerere la judecătorie pentru prescrierea amenzilor administrative care datează din 2008. Cel de la ANAF mă strânge cu ușa să îi achit cât am, fără a emite vreo chitanță. Deși nu am fost înștiințată de suma datorată, am aflat de ea când am scos în certificat fiscal. Pe el apare suma de 1000 de lei, iar cel de la ANAF zice că am vreo 5000 de lei. Mă ajutați vă rog cu un model și cu pașii pe care îi am de făcut? Mulțumesc anticipat.
Buna ziua! Formulati contestatie la judecatorie impotriva actului emis de ANAF, si faceti vorbire de prescriere. Nu exista un model anume.
Problema e că nu mi-a dat nimic scris. Am făcut anul trecut cerere să îmi comunice în scris, suma datorată și de unde provine. Nu am primit nici un răspuns. Pot să formulez cerere către instanță fără contestație ? Mulțumesc

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Buna ziua! Formulati contestatie la judecatorie impotriva actului emis de ANAF, si faceti vorbire de prescriere. Nu exista un model anume.

formulati contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu amezi circulatie busuyoc busuyoc Buna ziua, Pe 26.09.2014 am primit o scrisoare recomandata de la primaria unde sunt domiciliat (comuna Naruja, judetul Vrancea) ce continea o somatie si un ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare poprire Cristianna Cristianna Buna ziua!Am primit la sediul societatii noastre,o adresa de infiintare a popririi in baza art.149 alin.5 din OUG 92/2003 privind Codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Executare silita loredanaop loredanaop Astăzi am primit un mesaj de la o banca la care am un cont prin care am fost informata ca am o poprire în valoare de aprox 7000 de lei. Mirata fiind pt ca nu ... (vezi toată discuția)