avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,am achiziționat o mașină de la o firmă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,am achiziționat o mașină de la o firmă care se ...

Bună ziua ,am achiziționat o mașină de la o firmă care se ocupă de vânzări cumpărări autoturisme,aduse din străinătate.am făcut toate actele necesare contract...ect.dupa care am fost la RAR pentru identificare .toate bune acum sa o pun pe numele meu firmă respectiva nu îmi dă certificatul fiscal.ce pot face ? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
Valentin Teodoru, utilizator

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)