avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata CASS cabinet psihologic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata CASS cabinet psihologic

PLATA CASS
Buna ziua! Am un cabinet psihologic, iar la sfarsitul anului 2024 am realizat venituri in valoare de aprox 22000 lei, insa am o pierdere de aprox. 5000 lei(am avut cheltuieli mai mari). Mai trebuie sa platesc CASS? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciala echipament camila2013 camila2013 Se achizitioneaza un echipament pentru un cabinet veterinar in val de 22000 lei de la un furnizor de marfa in baza unui contract de vz cump, in care se ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa platesc contributia la sanatate? luciancheles luciancheles buna ziua. La un venit de 44000 ron anul 2024, cat trebuie sa platesc contributia la sanatate? (vezi toată discuția)