avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,as dori un răspuns dacă se poate:sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,as dori un răspuns dacă se poate:sunt tutore legal ...

Bună ziua ,as dori un răspuns dacă se poate:sunt tutore legal la o persoana fără discernământ ,locuiește la mine in casa mea , ea are copil,dar este de căzut din drepturi ptr îngrijire ,ținând cont ca eu si fiul acesteia nu suntem in relații bune
de ani de zile, dacă ea decedează cine trebuie să o înmormânteze ,mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:42, 14 Mai 2025
Ingrijirea este o obligatie, nu un drept.
Cine este decazut si cine l-a decazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu tutorele legal al surioarei mele Kincsem Kincsem Am 21 de ani (data nasterii 20.03.1989) sunt studenta in anul 2 si angajata full time in Bucuresti. In decembrie 2009 am pierdut-o pe mama... As vrea s-o aduc ... (vezi toată discuția)
Tutela pentru un minor badescucorina badescucorina cum se poate obtine tutela unui minor avand ambii parinti decedati (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie? este singura solutie? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Baiatul meu a implinit 18 ani,are handicap grav cu insotitor,cod boala 5. Dupa ce am ridicat certificatul de grad mi s-a explicat ca singura ... (vezi toată discuția)