avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Pot face donație copilului meu partea mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Pot face donație copilului meu partea mea dintr-un ...

Bună ziua! Pot face donație copilului meu partea mea dintr-un partaj fără ca el să fie de față la notar? Eu locuind în Satu Mare ,el la București. As putea să fac lucrul acesta la un notar în localitatea unde locuiesc acum?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:30, 15 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Contractul se semnează între 2 persoane.
Fie va prezentați amândoi personal, fie fiul dvs trimite o procură, prin care imputerniceste o altă persoană (nu dvs), sa accepte donația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să-mi spuneți dacă eu pot face donație oricând copilului ... Val66 Val66 Vă rog să-mi spuneți dacă eu pot face donație oricând copilului meu partea mea de la un partaj în urma divorțului ,dacă bunul se află în ... (vezi toată discuția)
Partaj divort copil minor eugen_2012 eugen_2012 buna ziua eu si sotia mea avem un copil in varsta de 3 ani avem o casa dobandita de noi in timpul casatoriei vrem sa divortam si suntem amandoi de acord cu ... (vezi toată discuția)
Doresc să-i cedez fratelui cota moștenită de 1/2 ce-mi revine dintr-un teren. care este procedura? pilvalbv pilvalbv In urma succesiunii (dupa tata) am dobandit cota de 1/2 dintr-o bucata de teren, cealalta jumatate (1/2) revenind unui frate al meu. Doresc sa cedez ... (vezi toată discuția)