avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă rog să-mi spuneți dacă eu pot face donație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă rog să-mi spuneți dacă eu pot face donație oricând copilului ...

Vă rog să-mi spuneți dacă eu pot face donație oricând copilului meu partea mea de la un partaj în urma divorțului ,dacă bunul se află în Tecuci, Eu locuiesc acum în Satu Mare, băiatul în București. Eu pot merge la un notar în București sa-i fac donația acolo ulterior după ce termin partajul ? Este obligatoriu să fie făcut în localitatea unde a fost locuința?
Cel mai recent răspuns: Val66 , utilizator 07:45, 14 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți încheia contractul de donație oriunde în România.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pot face donație copilului meu partea mea dintr-un ... Val66 Val66 Bună ziua! Pot face donație copilului meu partea mea dintr-un partaj fără ca el să fie de față la notar? Eu locuind în Satu Mare ,el la ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate laura manoliu laura manoliu Buna ziua! Am si eu o problema: parintii mei au divortat,eu sunt singurul copil,ei au hotarat ca apartamentul pe care l-au achizitionat in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil cu handicap antoneugen antoneugen sotia nu ma lasa s-ami vad copilul pana la hotararea de divort unde pot sa ma adresez. (vezi toată discuția)