avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poate fi retrasa adeverinta pentru veniturile ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poate fi retrasa adeverinta pentru veniturile nepermanente depusa ...

Buna ziua,
Poate fi retrasa adeverinta pentru veniturile nepermanente depusa la casa de pensii, avand in vedere ca arhiva a pierdut o parte din documente si lipsesc multe luni, desi in cartea de munca exista?
La "mica recalculare" s-ar putea diminua pensia si conform noilor modificari ale legii, e posibil sa fie necesara restituirea diferentei de bani.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
Dorina Madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 19 Mai 2025
Puteti depune o solicitare la Casa de Pensii
Mulțumesc pentru raspuns!
Există vreun temei legal in baza căruia să solicit anularea cererii de recalculare şi retragerea adeverinței pentru veniturile nepermanente depusa la dosar?
Mi-l puteți spune?
Vă mulțumesc anticipat!
Decizia de admitere a cererii de pensionare poate fi anulata la cererea pensionarului, in termen de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a 2 a dan197 dan197 Buna ziua. Mama s-a pensionat anticipat din vara anuui 2009. Anul trecut , a intrunit conditiile pentru pensie limita de varsta. Desi in trecut a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces recalculare pensie la curtea de apel simpatyk simpatyk Buna ziua.VREAU SA STIU CE TREBUIE SA FAC AN CONTINUARE.AM CASTIGAT PROCESUL LA TRIBUNAL PE FOND SI A FACUT CASA DE PENSI DOLJ RECURS SI AM PIERDUT LA CURTEA ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada se dau banii din urma ? vereanuecate vereanuecate Buna ziua.Sant pensionata la limita de varsta din 01.09.2008.In 21.02.2011am depus la Casa de Pensii Dolj o adeverinta cu sporuri pentru conditii ... (vezi toată discuția)