avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrarea la fisc a unei Întreprinderi Individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrarea la fisc a unei Întreprinderi Individuale

Pentru înregistrarea la fisc a unei Întreprinderi Individuale, trebuie să merg fizic sau nu? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cavallo pazzo , utilizator 16:21, 16 Mai 2025
Simultan cu eliberarea Certificatului de Înregistrare, O.R.C. transmite electronic catre ANAF toate aceste informații privind vectorul fiscal al societăților comerciale și activitatilor independente (PFA, I.I., I.F.).

Aceștia primesc codul unic de înregistrare (CUI) de la ONRC, care este și codul lor de identificare fiscală, fără a fi necesară înregistrarea la organele fiscale teritoriale.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa la anaf miruna82 miruna82 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru radierea de la ANAF a unui PFA cu norma de venit si platitor de TVA. Mentionez ca anul acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare simultana pfa si Îf CPB171 CPB171 Avand în vedere prevederile art. 28, al.(2) din OUG 44/2008, va rog sa-mi confirmati sau nu daca o persoana inregistrata ca PFA cu un anumit cod CAEN, ca ... (vezi toată discuția)