avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Uunde se pot reclama abuzurile Emag fata de selleri ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Uunde se pot reclama abuzurile Emag fata de selleri ...

Buna ziua
unde se pot reclama abuzurile Emag fata de sellerii din platforma ?
Sunt seller si ieri mi s-au blocat 10 produse fara explicatie sau instiintare . statusul produselor arata "fara acces in categorie " , dar eu vindeam acele produse de cateva luni in aceea categorie si dupa ce ma verificat AM ACCES in categoriile respective . Eu cred ca problema este ca eram in fata Emag ca si pret la unele dintre ele !
Am ramas blocat cu stocuri si comenzi la furnizor fara nici un fel de explicatie !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:16, 16 Mai 2025
la consiliul concurentei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in prezent s.c xx srl este vanzator pe platforma emag. ... Mandalorian Mandalorian Buna ziua In prezent S.C XX SRL este vanzator pe platforma Emag. Problema in discutie decurge din relatia cu Emag Ungaria si Bulgaria, parte a Grupului ... (vezi toată discuția)