avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua . Mi-am depus dosarul pt un concurs la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua . Mi-am depus dosarul pt un concurs la Direcția de ...

Bună ziua .
Mi-am depus dosarul pt un concurs la Direcția de asistență socială , postul de referent debutant cu studii medii și vechime de minim 7 ani . S-a cerut obligatoriu atestat de competențe digitale.
Am biografia și tematica. Puțin greut ,e ceva nou pentru mine și timpul este scurt.

Întrebarea mea este următoarea:
A dat cineva vreun concurs pt job asemănător,poate împărtăși experiența.
Cel fel de întrebări au căzut, simple , grilă? Sau poate are cineva cunoștințe și poate da un pont. Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2025
AdeTimo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 16 Mai 2025
Nu exista acelasi set de intrebari ... fiecare DGASPC stabileste modalitatea , grila sau subiecte dezvoltate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Debutant cu studii superioare mariancami20 mariancami20 Din anul 1989 am fost incadrata ca asistenta medicala in domeniul sanitar,iar in anul 2007 am fost incadrata in cadrul aceleiasi institutii ca referent de ... (vezi toată discuția)