avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama a avut CAS plătit “din buzunar “, între ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama a avut CAS plătit “din buzunar “, între timp a dobândit ...

Mama a avut CAS plătit “din buzunar “, între timp a dobândit grad de handicap. Întrebarea mea este: trebuie să plătească anul în întregime?sau cei de la ANAF vor calcula până la data la care nu era acoperită
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:49, 16 Mai 2025
Daca am inteles bine:
Indemnizatia de handicap nu este stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important: pensia de invaliditate se va acorda indiferent de stagiul realizat, in toate cazurile in care beneficiarul a fost incadrat in grad de invaliditate laur1979 laur1979 in legatura cu articolul de mai jos sant in aceeasi situatie ce ar trebui sa fac si cui sa ma adresez pentru a rezolva si eu cu pensia de boala? Decizia ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor adult handicap accentuat grav constsil constsil va cer ajutorul in urmatoarele probleme: tatal meu primea indemnizatie de insotitor pentru bunicul meu care avea un grad de handicap accentuat grav. din ... (vezi toată discuția)