avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Detin un duplex in Ilfov si la o casa am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Detin un duplex in Ilfov si la o casa am facut contract ...

Buna ziua,
Detin un duplex in Ilfov si la o casa am facut contract cu firma de salubrizare la cealalta nu pentru ca nu locuieste nimeni. Dupa 1 an de zile,am zis sa fac si la cealalta casa ca cica este obligatoriu.Am cerut contract si mi l au dat azi 16/05/2024 ,cu data de incepare februarie 2024.Cu obligatia de a plati toate facturile pana la zi ,ca cica sunt obligat sa am contract cu firma de salubritate.Drept urmare am de platit vreo 14 luni aproximativ,restanta.Este corect asa ,sa platesc de ce nu am beneficiat.
Tin sa mentionez ca la firma de dinainte am avut contract pt ambele case dar unul din contracte l am.suspendat (adica nu plateam) pana cand cineva ar fi locuit in acea casa!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:02, 17 Mai 2025
Nu e legal, dar pentru asta trebuie citit exact ce scrie in regulamentul de salubrizare, votat in consiliul local, la primaria respectiva. Si vedeti ce conditii sunt puse acolo, sunt locuinte permanente, case de vacanta, etc, care au diferite regimuri de plata. Exista si situatii, in care se cer dovezi ca nu locuieste acolo, cind nu se plateste nimic. Ei forteaza de obicei aceasta plata, pentru a avea o cit mai mare suma incasata, daca omul nu studiaza acel regulament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)
reziliere contract salubrizare GeorgiaGI GeorgiaGI Buna ziua. Detin un imobil in Romania si am un contract de salubrizare cu firma din oras. De aproximativ 2 ani nu mai locuiesc si nici nu mai am rezidenta sau ... (vezi toată discuția)