avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dacă eu sunt la pensie am 60 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dacă eu sunt la pensie am 60 de ...

Bună ziua

As dori sa întreb dacă eu sunt la pensie am 60 de ani pe motiv de tulburare afectiva bipolara am drept la munca pot face contract de colaborare pe Unix C Oracle E Commerce 4 ore pe zi.

Mulțumesc și așteptând un răspuns

Mihaela Cosma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 17 Mai 2025
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate tulburare afectiva bipolara MihaelaLiviaCosma MihaelaLiviaCosma Buna ziua, Am 20 de ani in campul muncii ca inginer si as dori sa am pensie de invaliditate tulburare afectiva bipolara. Se poate? Ce trebuie sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)
Drept de munca sorina_h2004 sorina_h2004 BUNA ZIUA, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu pensie de boala grd II fara drept de munca poate obtine drept de munca program redus(1-2 h) fara sa-i ... (vezi toată discuția)