avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare !!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare !!!!

Toti 3 mostenitori de pe titlu proprietate ( unde sunt trecuti) sunt decedati ,cum procedam noi copii pt a intabula terenu pe fiecare din mostenitorii trecuti pe titlu !!! Deci intabularea acelor terenuri de pe titlu ??? Care sunt primii pasi si ce acte trebuiesc ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2025
Rodica123., utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:29, 17 Mai 2025
Moștenitorii fiecăruia dintre cei 3 titulari trebuie sa dezbata succesiunea.
După ce aveți cele 3 certificate de moștenitor și documentații cadastrale, veți putea intabula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)