avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O casa a luat foc din cauza unei lucrari la instalatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O casa a luat foc din cauza unei lucrari la instalatia de incalzire ...

O casa a luat foc din cauza unei lucrari la instalatia de incalzire care e pe cupru mai exact din cauza unei lampe pe gaz.Casa e luata prin banca cu asigurare.Asiguratorul va despagubii proprietarii?Si va da in judecata instalatorii ca sa isi recupereze paguba?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema foarte grava în legătură cu o echipa ... E.daniela17 E.daniela17 Buna ziua, am o problema foarte grava în legătură cu o echipa de electricieni ce au fost plătiți de către mine pentru a schimba instalația veche de ... (vezi toată discuția)
Incalzire in pardoseala marin1ian marin1ian Asi vrea sa stiu exact ce aprobari sunt necesare pentru instalarea de incalzire in pardoseala cu teava de cupru intr-un apartament de la bloc,ramanand ... (vezi toată discuția)
Bună mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde ... 0305 0305 Bună Mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde locuiesc chiriași ,va rog sa mi spuneti într-un eventual proces pe cine dau în judecata ... (vezi toată discuția)