avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie uimitoare la divort.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie uimitoare la divort.

Sora mea , care este decedat a fost casatorita 26 de ani si asa cum stiam eu are o fata . Dupa cei 26 de ani cuplul divorteaza , iar sora mea declara ca in timpul casatoriei cu paratul nu au rezultat copii, declaratie trecuta in certificatul de divort, semnat si parafat de cei abilitati.Nu stiu ce sa cred mai ales ca sora mea a decedat pe neasteptate, .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:30, 18 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La data divorțului nu aveau copii minori, nu ca nu aveau copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria Mirela Mirabela Mirela Mirabela .Am o mare rugaminte la dumneavoastra,sa imi spuneti daca este posibil sa ne casatorim in Germania eu si fostul meu sot,de care am divortat in 2012,dupa care ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in uniunea europeana garetbora garetbora Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in Uniunea Europeana???? Buna ziua. Ce acte si ce demersuri trebuie făcute pentru că un cetățean român ... (vezi toată discuția)
Martor in proces de divort ContSters143145 ContSters143145 Fiica majora rezultata dintr-o casatorie anterioara (fiica reclamantului) si care locuieste cu cuplul care divorteaza, poate fi martor in procesul de divort ? (vezi toată discuția)