avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, in calitate de intervenient în urma unui ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, in calitate de intervenient în urma unui accident ...

Bună ziua, in calitate de intervenient în urma unui accident rutier , trebuie sa plătesc ceva? Mentionez ca sotul și a recunoscut vina a făcut înțelegere amiabilă întrucât are asigurare, dar dna cu mașina lovita pe perioada cât și a reparat mașina a închiriat alta. Omniasig nu a despăgubit service-ul si pt acea perioada, astfel service-ul da în judecata firma de asigurări, pentru recuperarea sumei și penalizări pt întârzierea plății. Va rog, ce trebuie sa facem pt a nu platii noi ? Nu imi permit sa platesc un avocat!

Alte discuții în legătură

Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu urmatoarea problema si cateva intrebari ... GabbyAlx GabbyAlx Buna seara! Am si eu urmatoarea problema si cateva intrebari pe seama ei: am facut un accident in septembrie anul trecut (pe care l-am solutionat cu o ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat, ce trebuie sa fac in instanta? margelatul_mad margelatul_mad La data de 31.03.2011 sa produs un accident de circulatie usor in care am fost vinovat si am facut constatarea amiabila autoturismul pe care lam avariat fiind ... (vezi toată discuția)