avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Înregistrare SPV la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Înregistrare SPV la ANAF

Bună ziua. Vreau să mă înregistrez în SPV la ANAF dar nu știu ce să selectez, înregistrare obișnuită sau ca non rezident. Sunt cetățean cu dublă cetățenie, locuiesc în altă țară (non UE) dar dețin și cartea de identitate română. Am înregistrat un profit din România (de la distanță) și vreau să depun declarația unică, dar am această dilemă cu înregistrarea. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Aport in natura, autoturism dorua dorua Buna ziua, Doresc sa aduc aport in natura un autoturism care este inmatriculat intr-o tara non-UE. Daca se doreste inmatricularea autoturismului pe Romania ... (vezi toată discuția)
Impozit venit chirii nif sau cnp. pusa21 pusa21 Buna ziua, Va supun si eu atentiei urmatoarea situatie: -cetatean cu dubla cetatenie, romana si elvetiana, -cetatean elvetian din anul 2008 cu ... (vezi toată discuția)